Citiraj:
Autor ozren
Citiranje hrvatskih propisa kao nečeg pametnog... Jao jao jao.
Te iste budale koje kažu da je zimi OK imat ljetne gume, kažu i kak cijele godine ne treba imat upaljena svjetla. Ukratko DEBILI.
(lanci u gepeku - muphahaha - zimske uvjete uglavnom ne čine snježni uvjeti a vi lijepo na 0C izmjerite zaustavni put s ljetnim te onda sa zimskim gumama)
Uglavnom Bože sačuvaj me po zimi ovih s ljetnim gumama, pogotovo onih iza mene...
|
Problem je kaj je upitno kakve ljudi gume imaju, od prastarih do istrosenih (govorim i za ljetne i zimske) do toga da ljudi ne znaju vozit po zimi i uzasavaju se snijega.
2 zime sam imao ljetne na sluzbenom i nisam nista losije i opasnije vozio od mase sa zimskim (jedino je nekad problem bio start) a kad sam stavio zimske onda sam gledao i sokirao se koliko ljudi sa zimskim i dobrim autima pojma nema o voznji, na cesti di je ogranicenje inace 60 ja se vozim kao formula pored svih a vozim 55 na sat. Pa sad ti meni reci tko je tu normalan? Ja koji normalno vozim ili svi ostali koji se vuku.
A da ne pricam o autima punim snijega, pola stakala bijelo, retrovizori puni snijega...
Danas idem do kioska i vidim bmw 3 par godina star sa izlizanim zimskim, pardon CELAVIM.
Uvijek zimi imam u autu svu mogucu opremu, rukavice, strugalicu, sprej za odledjivanje, neku metalnu kao zlicu za snijeg ako zatreba i jos par pizdarija i auto je uvijek bez snijega. Nakon svega toga neka mi netko kaze da bi radje nekog antitalenta sa autom punim snijega sa upitnim zimskim gumama ili mene u ljetnim (necu spominjat zene da ne bi ispalo krivo

).
Da ne bi bilo zabune na svom autu imam oba seta.
Ali se pretjeruje za zimske, vise ovisi o samom vozacu.