Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.12.2013., 21:07   #9207
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
I opet si u krivu i cak nisi ni svjestan koliko. Zakon je isti u svim situacijama, bila guzva na rotoru ili ne. Davanje lijevog zmigavca u rotoru da bi drugima dao do znanja da ostajes u njemu? Gdje to pise u zakonu? Da ne spominjem da bi davanje lijevog zmigavca u rotoru s tri trake u ovom slucaju znacilo samo to da se frajer iz vanjske zeli prebacit u srednju traku.
Zbog ovakvog nacina razmisljanja kao tvog se i dogadjaju nesrece na rotoru. Pretpostavljam da taj tip sad svojim frendovima prica kak je skoro pokupio nekog idiota na rotoru koji je prek njegove trake sam tak htio proc na most...
Da ne napominjem da se ista situacija moze primjenit na slucaj kad frajer s av Dubrovnik udje na rotor, u skroz desnoj traci je i zeli izac na odvojak za lucko. I kaj, ti ces napravit istu stvar, probat presjec njegovu putanju i govorit okolo kak su ljudi kreteni???
Rotor je obicno krizanje. Postuj pravilo desne strane i ostale prometne propise i sve bu dobro zavrsilo. Vec sam ponovio da bi se problem rijesio kad bi vanjska traka morala bit obavezna za izac desno, dok bi srednja mogla takodjer izac van ili produzit dalje.
Al dok se to ne napravi, dogadjat se se sranja jer jedan dio ljudi razmislja kao ti.

@Ivan; pod pravokutnik je mislio na otisak koji guma ostavlja dok je pritisnuta na podlogu.
e da to sam i mislio i bilo mi čudno,kakve veze ako on po vanjskoj kruži okolo rotora,ako hoće može to cijeli dan radit,ima pravo jel tako,isto tako može kružit stalno u svim trakama? takvi su propisi i desni se onda mora propustit
esc je offline   Reply With Quote