Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.12.2013., 00:15   #8957
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Postovanje kolege,

Evo da pitam za savjet, covjek mi nudi dobre novce za moju Mazdu 323F iz 1990 god. Eh sad imam nesto ustedevine pa bih si kupio novo ( polovno jel ) auto koje ipak ima air bag, ABS itd. Moja prva ljubav je bila Mazda RX-7 trece generacije al nisam je nigdje nasao u HR ( ne nisam previse gledao Fast & Forious serijal ) tako da sam se okrenio Mazdi RX-8. Vidim da polovne idu oko 5000€ i zanima me kakvo je to auto? To ce biti prvo auto koje cu sam kupiti a inace se nemogu pohvaliti nekim velikim znanjem sto trebam paziti pri kupnji auta. Citam malo da motor ode u bananu nakon 180 000 km pa bolje da pitam Vas iskusnije nego da idem grlom u jagode.

P.S. Moram napomenut da mi nije namjera divljat sa autom ( nikad nisam ) nego mi se jednostavno svida RX-8.
Jos nesto, volim Japanska auta ( dobro i Talijane i Ferrarija al to ce biti jednog lijepog suncanog dana ).

Hvala!
Neznam dal trollas ili nas zajebavas ali jedno veliko ne, i onda jos vece NE. Nemas novca da je registriras, odrzavas, tocis i onda jos jednom odrzavas .A odrzavati wankela je skup sport. Spusti se na zemlju i kupi normalan auto