Jel zna netko gdje bi mogo nabavit Michelin Primacy Alpin PA3 u dimenziji 225/50R17, a da ne čekam tjedan dana...
Mislim da se više ne proizvodi.
Kako smo imali 2 u jako dobrom stanju (jedna i pol sezona ako) i još jednu lošu (jedna je probušena prošle godine) pa smo uzeli dvije nove da ne mješamo PA3 sa A4 (nije bilo smisla uzet sve 4 nove i bacit one dvije koje su u super stanju), al se je jedna nakon samo 1000km rezletila prilikom naleta na rinzol (drugi auto je sjeko zavoj opako, sva sreća autu nije niš). Sad je na tom prednjem kotaču privremeno ona loša sa 1/3 dubine ripne, pa bi ju trebalo zamijenit.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Meni su se Alpin gume nakon dve sezone pretvorile u katastrofu na snijegu, narocito ugazenom snijegu, tvrdom, grbavaom. Prve dve godine sam bio odusevljen i isle su svuda.
|
To mogu potvrdit za te A3... Ja ih vozim sad 5. sezonu i cim padne snijeg otic cu po nove. Nakon stavljanja bile su ocajne dva dana, ali sad drže jako dobro na suhom, mokrom i na ovom "ledu" danas, al na snijegu im ne mogu vjerovat. Izgledaju ko nove, nigdje nisu popucale, imaju dubinu ripne, itd... Prosle godine sam se jako mucio. Trebao sam odmah po nove i gotovo.