View Single Post
Staro 05.12.2013., 21:57   #36705
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Što se tiče masti, jedino za kotače bi trebao malo više paziti što se stavlja. Osim toga ne mogu previše reći jer pitanje je kakve su karakterstike tih masti.
Imaš kakvu alternativu koja ne košta neke pretjerane novce? Ne kupuje mi se "specijalizirana" mast za bicikle jer pretpostavljam kako istu, ako ne i bolju, stvar mogu dobiti za tri put manje. Vodim se paralelom sa uljem za vilice i uljem za kočnice.

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Što se tiče Recona, višak ulja u damperu se manifestira tako da nemaš puni hod. 5mm od krune je dobro, jerbo su i noge vani tipa 135mm (ako je i dalje na 130mm hod vilice). Top out ne može biti nikako radi viška ulja. Topout ti je "udarac" koji se čuje kad se vilica rasteže u početni položaj.
Ok, onda bi sve trebalo biti ok. Vilica je na 110mm. Noge su vani 115mm, ubacio sam spacere.

Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
lis nije bas pozeljan za lagere, lis 1 i lis 3 se razlikuju samo po temperaturama uporabe...

Možeš ovo malo argumentirati? Hrpa ljudi koristi upravo nju za lagere i još se nitko nije žalio dapače svi preporučuju. Inače, razlikuju se i po viskoznosti ali ne znam kakva se viskoznost preporučuje tako da mi to ništa ne znači.

Citiraj:
Autor riceburner Pregled postova
neznam kod koga je zavrsila ona moja kantica masti bas za lezajeve, ako nitko nema mozes doci do mene pa ti dam malo u neku posudicu...
Hvala ali ti si mi isto udaljen kao i Žitnjak. Kako se zove ta mast koju si imao ili samo ciljaš da baš mora biti za ležajeve. Ako je ovo drugo napiši par proizvođača pa ću proguglati.

Zadnje izmijenjeno od: hash. 05.12.2013. u 23:39.
hash je offline   Reply With Quote