Citiraj:
Autor Vuco
Nisam ja ništa "rastavio", ali vidite što se tamo događa i sad to želite ovdje isto napraviti. Jednostavno ne, ljudi će se za 3-4kn popičkarati i onda će na kraju još veće sranje ispasti. Nek se javi netko tko ima Paypal i tko može poslati rukavice na 5-10-20 adresa i onda se sve preko PM-a veoma lagano dogovori.
D
|
Ma slažem se sa tvojim razmatranjem situacije, jbg, ljudi su svakakvi.
Ali treba dovesti neki "naš zakon", ono što sam naveo, konkretan tečaj (veći od banke, odnosno "zaokružen), poštarina od 10kn i tek tada će možda stvari doći na svoje, bez nepotrebnog ispitivanja o tečaju banke, tečaju PP-a, 10 ili 20kn razlike na ukupnoj kupovini.
Samo je potrebno postaviti nekakve temelje kojih se svi moramo držati.
Pa što ako i NARUČILAC "zaradi" na ukupnoj nabavi kakvih 10-20-30kn? Pa što onda?
On to ipak naručuje, plaća, hebe se sa možebitnom reklamacijom, i ono najbitnije svakome zasebno pakira stvari i nosi ih na poštu.. Pa zar takav čovjek ne može dobiti za cugu bijednih 10-20-30kn?
(govorim o iznosima itema do kakvih 10 ili 20$.. Jer sve više od toga onaj "povišeni tečaj" diže vrijednost pojedine stvari)
Ja sam iznio svoje mišljenje i ako netko želi o tome razmisliti, možemo komentrati. Mogu i ja to naručivati, nije problem, možda bi mi se skupilo za cugu i svi sretni.. Jer jedino tako će se izbjeći, ajmo reći muljanja da netko nema vremena to obaviti, da je zauzet, da ima fax, da nema PP, i slično.. Jer budimo realni, danas nitko ne želi ništa raditi bespatno. Ako uopće možemo ovdje pričati o nekakvoj "zaradi" od strane naručitelja potrebnih itema..
Da nebi ispalo da ja tu sad pokušavam nešto filozofirati odnosno zarađivati na kolegama sa foruma.. Iskreno ni meni se to neda raditi (i meni bi lakšle bilo otići na banku uplatiti nekome iznos i miran sam) ali spreman sam početi, što radi reputacije, što radi malo moovinga u životu.. Zaposlen sam, tako da mi tih 10-20-30kn ne znači mnogo..
Nisam ništa odlučio/odlučili, samo predlažem, ništa drugo, pričajmo
Citiraj:
Autor Lovrix
Vrijedi svake lipe, a radi miljama bolje od bilo koje vilice sa 100mm hoda, samo što je malo teža i ima 30mm noge. Ak imaš nofce uzmi.
|
Hvala ti.. Za sada je rezervirana pa eto čekam informacije dali je potencijalni kupac odustao ili što već