View Single Post
Staro 29.09.2013., 16:46   #35667
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
S narrowwide šajbom ili prednjim mjenjačem definitivno svodi padanje na minimum.
E da, možeš uparit 9spd SRAM šifter s Zee na 9spd kazetu i radit će. Investicija od 50€, čak i manje ako prodaš svoj mjenjač.
Jap, zato i gledam Zija, samo još čekam da evo vas dvojica ili koliko vas sad već ima te mjenjače potvrdi iz prve ruke, ali na pravom terenu.

Cijena je stvarno ok, a svoje mjenjače najvjerojatnije neću prodavati jer su im pivot-zakovice pod luftom. Rade normalno već duže vrijeme tako, ali opet nisu za prodat pod ispravno.

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Po grmi mi niti jednom nije opao lanac, i sve je uber tiho
Na mjestu di se preleti preko korijenja, gdje mi je redovito padao lanac s x9 tu se niš ne događa.
Nisam niti pokušavao otvarat mehanizam, ali se navodno na svim shimanovim mjenjačima može podešavat clutch dok kod srama to nije moguće.
Grma je ravna, da se nespretno izrazim. Nema tamo korijenja na kakvo ja mislim, zato sam spomenuo gipsa. Znači serija korijenja/kamenja dužine 50m i brzina od bar 30kmph, al očito to neću moć znat dok ne isprobam iz prve ruke, a i drugačije je na fulki u odnosu na HT

Ovaj setup me prvenstveno zanima za čeličanu.