Citiraj:
Autor SileTzar
S narrowwide šajbom ili prednjim mjenjačem definitivno svodi padanje na minimum.
E da, možeš uparit 9spd SRAM šifter s Zee na 9spd kazetu i radit će. Investicija od 50€, čak i manje ako prodaš svoj mjenjač.
|
Jap, zato i gledam Zija, samo još čekam da evo vas dvojica ili koliko vas sad već ima te mjenjače potvrdi iz prve ruke, ali na pravom terenu.
Cijena je stvarno ok, a svoje mjenjače najvjerojatnije neću prodavati jer su im pivot-zakovice pod luftom. Rade normalno već duže vrijeme tako, ali opet nisu za prodat pod ispravno.
Citiraj:
Autor jed2i
Po grmi mi niti jednom nije opao lanac, i sve je uber tiho 
Na mjestu di se preleti preko korijenja, gdje mi je redovito padao lanac s x9 tu se niš ne događa.
Nisam niti pokušavao otvarat mehanizam, ali se navodno na svim shimanovim mjenjačima može podešavat clutch dok kod srama to nije moguće.
|
Grma je ravna, da se nespretno izrazim. Nema tamo korijenja na kakvo ja mislim, zato sam spomenuo gipsa. Znači serija korijenja/kamenja dužine 50m i brzina od bar 30kmph, al očito to neću moć znat dok ne isprobam iz prve ruke, a i drugačije je na fulki u odnosu na HT
Ovaj setup me prvenstveno zanima za čeličanu.