Citiraj:
Autor MadBoY
Nije bitno sto vozis nego kako vozis. Ako netko ima SUV, jer ga zeli i ima novaca za odrzavanje i vozi ga normalno a ne kao umisljeni kreten, onda ne vidim razliku izmedju tog vozaca i onog koji vozi Duster ili Sandero. Neka ljudi voze sto hoce i kuda hoce, ako im se svidja imati Nissan Patrol i voziti ga samo po gradu, neka ljudi voze.
|
Sve to stoji, ali meni je SUV glupost sama po sebi. To mi je kao ferrari koji ide maksimalno 170km/h. Ako trebaš jurilicu, kupiš talijana/njemca, ako želiš limuzinu, kupiš je, ako želiš gradski auto, kupiš hatchback, a ako želiš terenca, onda kupiš stroj sa 4x4+reduktor+vitlo. Nema smisla sada pisati o modelima, ali vozila imaju svoju namjenu, dok SUV to nema, kao kategorija. Po meni, barem. Da imam novaca, uzeo bi si sedan nekakav i terenca. Sedan za "po gradu", "na more", "na posao", a terenca za "po Dravi"

.
Btw, trenutno vozim starog (2003 2) Clia, jer nemam novaca za voziti išta drugo. Nije toliki problem kupiti, nego voziti i održavati. Ja kupim cijeli set guma i felgi, a stari kupi 2 gume na Altei

. Baš danas sam ostavljao u prašini razvikane aute na dalmatini, pa "bratstvu i jedinstvu" pa na slavonici.
Baš me zanima kakav je osjećaj kad te opiša clio 1,2 8v sa 160km/h. Naravno, vozim max 140 (na satu, zapravo 134) km/h, a više ide samo za obilaženje ili zalijetanje uzbrdo na dalmatini

.