Stane i u Swifta.
Danas sam ispizdio s montazom GXP Team BBa, od trivijalne stvari nastala je nauka i veliki gubitak dana, tak da nisam vidio Strmopec.
Odsarafim stari, vidim treba jedan spacer, zasarafim novi, kadli pogon ima lufta. Montiram po prvi puta pa reko' mozda su bila dva spacera, ali ono, bio sam ziher da je bio jedan.
Stavim dva, preveliko trenje, pedale se jedva okrecu.
Pa jedan, pa dva, pa nijedan, pa gledam da nije ostala stara plastika na osovini - nije, i tako nikako da pogon sjedne.
Kontaktiram Ricea, Destru, a na koncu i Zmiju i informiram se o iskustvu s GXPom, i pitam da nije neka razlika izmedju vulgaris GXPa i Teama?

(nije naravski).
Izmjerim downtube, vratim stari BB - iiii sve stima

Uzimam subler u ruku i sad vec mjerim oba BBa, i ovaj novi Team je ravno 67mm, a stari 68mm - kako je to dovraga moguce!
Normalno da sam vec lud, i sve bi najradije bacio.
Kod Zmije sam uzicao 0.7mm i 1.75mm spacer, s manjim ima jos mrvicu lufta, s vecim imam mrvicu trenja. U medjuvremenu cekam Destra da dodje doma i javi s kojim debljinama spacera raspolaze, te u sumrak od njega dobivam jos jedan 1.75mm.
Sad vec imam 2x1.75mm, sto je tocno koliko meni treba.
Danas samo 49km po gradu

, sutra montaza BB u 10 min. max, i probna voznja po Dotki (ako ne pljusne kisa)...i onda samo cekam subotu.