Citiraj:
Autor Thoroughbred B
P.S. fanatik di si se uhvatio kie...jasno je da se ne može uspoređivat njemac s niskobuđetnim korejcima...
|
Ma meni sam nije jasno čemu toliki hejt prema vw? Ne sviđa ti se auto? Pa hebemu, nemoj ga kupit, kratko i jasno. Čemu jambrat okolo te ne valja dizajn, te ne valja mehanika, te nekvalitetan, te cijena... Kupi ono što te veseli, kraj priče.
A još si mi žešče priče o vw fanboyima. Kak ih ima mali milion. Hebate, vw hatera ima jedno 17 puta više. Zašto? Čemu identifikacija s nekom markom? Kaj imate dionice konkurencije, ne kužim. Ne voliš, ne vozi ga i bok. Rijetko vidim da netko pljuje po renault laguni, autu ne male cijene i sa solidnim popisom mogućih kvarova. Kak se nitko ne loži na nju, hejtanje i slično? Al neee, ona nije vw, ona je super.
Citiraj:
Autor Burko
ja opet pitam, da li je tolika razlika u kvaliteti da kosta toliko koliko kosta?
|
Ja fakat ne kužim zašto je cijena golfa tebi toliki trn u oku? Ne sviđa ti se auto i ne misliš ga kupit. Kakve onda ima veze koliko košta?
Ne brine te koliko košta honda civic, ne brine te koliko košta DS4, ne brine te cijena mece A klase, al cijena golfa te žulja za ne vjerovat.
Zašto?
Citiraj:
Autor Burko
zasto jedan ljubitelj golfa nece nikada reci dobro za nekog drugog proizvodaca, barem ne direkno?
|
Ovo je žešča glupost. Meni isto tako nije jasno zašto ti nikad nećeš reć nešto dobro o golfu.
Po meni su fanboyi i hateri samo dvije strane iste medalje. Medalje za glupost.
Po tvom je loše kad je netko fanboy vw-a, al kad si hater i kad samo pljueš po nekoj marki, to je OK?
Jerbo na ovom forumu, nedajbože da netko spomene golfa, odmah se trojica dižu na zadnje noge.
Si vidio to za neku drugu marku? Renaulta možda? Ne, renault je ovdje sinonim za kvalitetu. Rols maltene. Što statistike pričaju je nebitno.
Valjalo bi smirit tenzije ovdje, admini volje ključat teme kad se raspojasamo.