Citiraj:
Autor fanATIk
Pa da, đubre jedno skupo! A tek audi a3, pa tek bmw1 a da ne govorim o malom lexusu i mercedesu a klase. Sram ih bilo, sve moraš nadoplatit a košta triput više od kie. Naravno da su kvalitetom i izradom svi tu negdje s kiom. Smeća precjenjena. 
|
ja opet pitam, da li je tolika razlika u kvaliteti da kosta toliko koliko kosta? u pouzdanosti, u bilo cemu? vidim ja smajlija, samo jebiga, ne ide mi u glavu zasto opet pricati samo u jednom smjeru. golf i kija, primjera radi. audija bi imao i to je po meni das auto, pogotovo starije linije....... koje su mi i ljepse.
ja sam rekao da golf nije sranje, jer da jest, nebi danas postojao kao takav. nestao bi sa scene, ipak se mora drzati do imena. no nema sanse da bi ga ja ikada kupio, jer eto, spomenuo sam japanca........ prije svakako hondu ili toyotu (mazdu bas i ne bi iskreno, imam par prijatelja koji ju imaju i nisu prezadovoljni, dok istih par i par drugih ima toyotu s kojom samo rijeci hvale), tako da eto - zasto ne toyotu isto pohvaliti kao golfa?
zasto jedan ljubitelj golfa nece nikada reci dobro za nekog drugog proizvodaca, barem ne direkno?