View Single Post
Staro 29.11.2012., 17:08   #28623
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Danas se na tunelu u 11 skupili ja, Nik, Lovrix i Mitsuoka. Vrijeme relativno dobro, s tendencijom sunca. Lovro je taman dosao s danielom s uspona, tako da mu je ovo bio drugi zaredom.

Gore krenuli laganini, Nik promjenio lanac, pa mu sve preskace, meni noge umorne od jucerasnjeg treninga, ali laganini ide. Gore došli za penzionerskih 1h05, pa se zbuksali u lugarnicu. Narucili hranu, i zasjeli dobrih sat vremena. Ideja je bila da odemo još do vrha pa po alpskoj stazi prema onoj singlici od cinovnicke. ali kako je kretala kisica, pozurili smo se samo preko cinovnicke, put hunjke, i onda dolje 20tkom. Mokro je podosta, lišća tonu, i stvarno se skliže, ali ako se ne ide prebrzo (jer se baš i ne može), onda je ipak dosta zabavno bacat i hvatat bike na sve strane veći dio ekspedicije je imao upoznavanje terena. mitsuoka je to posebno ozbiljno shvatio, ali ništa kritično

dok smo došli do dna bili smo dobro zaspricani od blata, ali meni osobno je bilo jako zabavno.

doma oprao sebe, oprao bike (pod tusem, sad je ko nov ), a roba se jos pere

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote