View Single Post
Staro 06.09.2012., 18:56   #4141
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
mat crno

nego, sve to men neš naopačke

i ne svidjaju mi se tvoji zvučnici...jel hvataju radio stanice?
Hah vjeruj mi i meni je cudno kad ga gledam :P kad sam slagao okrenuo sam ga kao da slazem normalan kejs

Zvucnici su okej, na njih slusam muziku ( rock ) i za to su ok Kad igram headset obavezno

Hvataju kad su smanjeni do kraja, kad se pojacaju taj zvuk nestane. Jako su osljetljivi na paljenje/gasenje svijetla, npr. kad otac/majka upali svijetlo u dnevnom boravku toliko pucaju/pucketaju da imam osjecaj kao da sam na battlefield-u a ne u sobi

Citiraj:
Autor lolofuxy Pregled postova
Vidim bacio si se odmah na posao, kak si zadovoljan s oboje?

Ti ja dam crveno ...u mat crno

I znam da ti se sviđaju te crvene ledi-ice i na Cm-u si to mogao izvuć još nekak, al mislim da ti vrijeme kod ovoga za neke bijele ledice tek tolko da lijepo i ukusno obasja komponente ... sve ja ne tebi dakako neću ti previše solit pamet, jer ukusi se razlikuju.

Uživaj u kejsu i grafi

Uh jako, grafa je zaista sjajna, hladnjak radi odlican posao i tih je
O kucistu da i ne pricam Slagao sam ga 5h ( jbg trebao sam rastavit CMa i ubacit sve u Ravena ), sve 5 samo sto mi pata kabel od prze nemoze dotec, mislim da je vrijeme da odem na eksternu przu

Kad vas dvojica kazete crno onda bojam u crno, stay tuned

Razmisljao sam o bijelim ledicama, samo ploca mi je crvena pa mislim da se nece bas uklopit, a hladnjak od gpu ima plave ledice, sve me nesto kopka da ubodem MSI plocu ( blue shema ). No vidjet cu jos...

Nego jel vam ok kejbl, ima li sto da bode oci? Prijedlozi?