Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.07.2012., 17:57   #3811
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Sve 5. Isplativost je ak radiš prek 25k itd. Al u praksi ne razmišljaju svi tak. Masa ljudi zanemari povećani trošak na početku, dal zato što uopće ne računaju na to, dal zato što su dizeli dugovječniji, dal sto drugih razloga al kupe dizel. Neki si vele tak i tak je na kredu, razlika u rati nije tolko velika. I to je u biti nebitno. Neko želi vozit dizela i zašto bi raspravljali o tome. Austrija i Francuska mislim da imaju prek 60 % dizela na cestama. Ajmo malo njima pričat o isplativosti. Gledam aute kod sebe u ulici, sve sami dizeli, tu i tamo benzinac. Normalni ljudi koji idu svaki dan na posao. Ko voli nek izvoli, čemu razbijat glavu o tome kakav će motor i zašto netko kupit.
Naravno da dizel ima veću cijenu održavanja. Al na tebi je ak ga kupuješ da znaš jel si to možeš priuštit il ćeš nosit gaće na štapu.
HHhh, meni je prika u startu da 5k€ razlike za Das Auto 2.0 TDi, od njabolje opremljengog 2.0 TFSI-a. Nema realne šanse da bi ja da toliko. Moga se je 3 godine vozat samo u razlici goriva, plus benzin je benzin. Ali on dosta radi, pa mi je dugoročno razumljivo iako dugoročno auto neće isto ni imat...

Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 16.07.2012. u 18:10.
Baja 001 je offline   Reply With Quote