View Single Post
Staro 11.07.2012., 07:46   #24442
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ja jucer opet otisao na sljeme. krenuo oko 7.10, laganini gore, dosao do lugarnice u 8.35, istezanje, strudla, radler. i kuda ću dolje, vec se dosta mraci, ali svjetla ima, pa ajde idem na 9tku, poznata mi staza. svjetla je bilo, na čistome. u krošnjama je mračno, dosta. ali nema veze, spuštam se ja živo dolje, čak sam i na onom šahtu skakao i ide to dolje, sada je vec dosta mracno, ali idem i dalje na onom zadnjem dijelu gdje se ide najbrze ja se pustio jer se ipak vidi svjetlija pruga kuda se inače vozi, a i računam da tu nema dubokih vododerina. e pa ima vidio sam da idem prema jednoj, ali dam se iza i prođem to lako. a kad ono, ipak malo dublji kanal, prednji kotač samo ode dolje, a ja ostanem na staroj putanji, i eto mene na tlu. otežavajuća okolnost je bila da sam na trbuhu u majici imao naočale, pa sam još i njih spašavao

rezultat, puno mog prostačenja, kontakt sa zemljom, malo pogrebana lijeva noga, kolut, dizanje, puno prostačenja, provjera dal su naočale preživile, laganini do dna...

mislim da je vrijeme da mi napokon stignu te baterije od doma

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote