View Single Post
Staro 27.05.2012., 19:50   #23266
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Jel 9tka još uvijek izrovana na onom šoderu sa vododerinama ?
je poprilicno je izrovano i puno vecih kamenih gromada...
nisam bio na slemenu bajkom ima cca 10g, zato mi je sve to novo, te staze i sve,
nas su iskrcali pred tunelom i imali smo trening do zapresica, a kojim putevima pojma nemam, zato sam i zamrzio sleme i nisam isel gore godinama nakon kaj sam prestal trenirat...
isli smo ja, zlatko i mirta, mojoj ivani se stanje dosta pogorsalo i slabo vozi, trenutno je na 30km i mislim da necemo forsirat puno vise jer ne zelim scenarij od prosle godine...

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Ako neko kaže da NN ne valja, komodno se može reći da ne zna vozit...ni malo. Šteta bajka i kašime i guma i života
pa decka prvi puta vidim, a mogel bi ovako na prvu loptu reci da se ne vozi u skladu s mogucnostima bajka, voli jako teoretizirat, pljuvat po NN, cudi me da nisam dobio komentar na RORO da ne valja doduse danas bi mi NN dobro dosel na onim grotama,
tako da se poprilicno slazem s tvojom izjavom...

Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Uglavnom, purgeri (ne pogrdno nego starinski), ako budete štogod izdogovorili za Rijeku/Platak/Grobnik javite mi na PM pa ću sa vama..
ja sam dosta cesto na podrucju delnica i vrbovskog pa ako ti to odgovara mozemo nekaj dogovorit...

riceburner je offline   Reply With Quote