View Single Post
Staro 27.05.2012., 18:41   #23263
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Ako neko kaže da NN ne valja, komodno se može reći da ne zna vozit...ni malo. Šteta bajka i kašime i guma i života

A sa hansom danas stvarno nisam odvozio onak... Po svojoj mjeri... Jest da smo jurili, no mogu ja i brže i bolje, al stalno sam se nalazio na krivim putanjama... Kad vozim "po starom" očekujem da stara guma tu prokliže (pošto su bile već dobrano čelave) i onda idem previše na unutarnju, a hans po svemu odere ko da je na pruzi i eto te sa krivim težištem, na krivoj putanji i sve i q onda

Moram se priviknut da bajk ide samo tam di ga "uperim" i to je to, ne računat više na nikakova proklizavanja

I moram reć da je brža guma od eskarica po cesti, a osjeti se i na usponu, kaj je da je....
Oko 66 min nam je trebalo do gore (Nik-u i meni) s tim da smo stvarno duge pauze imali 2x (banana, ćaskanje) i 1x kratka, a bit je u tome, da smo gore došli nimalo zapuhani, premoreni i sl., jedino su Nika naravno malo noge boljele kad čovik kosi travu iz hobbyja

Hans položio!

P.s. imao sam jedan okršaj sa panjem na 20-ki, zapela mi pedala o korjenje istog, pa sam ga pokupio malo stopalom, sad imam još jedn "zglob" dolje, kolka je kvržetina, nadam se da nije niš popucalo.....
the55mic je offline   Reply With Quote