View Single Post
Staro 18.04.2012., 18:05   #22025
JackZg
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Ja sam upravo prebacio 2k km na Jekyllu, sto se tice moje sic stange (Prue Racing KSi950) - radi ko zmaj uz jedan jedini servis. Luft nula (a ako i dobije ima 6 vodilica a koristi 3, pa se samo zarotira stanga).
Servisiranje je djecja igra, za 5 min. ju rastavim, ocistim, podmazem i sastavim (sad kad znbam, jel), na ovom modelu nema ulja (i900 ima, na prvi pogled su iste, ali ipak nisu), samo mast.

Sto se tice SJ EVO u svapskim bojama - ne bi ga kupio niti da je u pola cijene, ne znam tko im odabire palete boja, na sto to lici.

Sto se tice zoomable lampe (kao Vucine) ja to ne bi kupio za voznju sumom, jednostavno ne svijetli dovoljno dobro, takav sistem zooma mi se cini los za lampu koja ce se tandrkati na kacigi.

Max je napravio dobre kupovine, nije mi jasno sto filozofirate o lampama umjesto da ste odmah kupili te lampe po toj cijeni jos onomad kad ih je, ne znam 2die4 linkao i kad smo zakljucili koju tocno kupiti, ne...a ovako je dziber max kupio sve raspolozive lampe ekipi koja ce osvjetljavati podrume, supe ribicke stapove, hebace po sumarcima itd. a za sto im je dovlojna 3x slabija i jeftinija lampa.
Napokon je i lampa dosla na red, tad nisam imao to u planu. A fakat taj link nemam pojma di je a sad nac tu istu lampu po sjecanju je nemoguce jer su mi sve iste. S obzirom da ocito vise njih nema, koja je onda slicna toj.

Edit: dobio odgovor
JackZg je offline   Reply With Quote