View Single Post
Staro 23.03.2012., 15:01   #20946
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Odi kod Zmijoljupca da ti to pogleda nabrzinu.
Posto sam po prvi puta poslovao sa Zmijoljupcem, i evo jucer podigao bajk sa servisa, stekao sam dojam da bi on vrlo lako mogao iz one supe izvaditi pogon viska ili osovinu koju cuks treba

...spominjao sam nesto oko vilice i kaze on - imam jednu takvu viska, ak bum trebao da mi ju posudi.
Izrazito ugodan i susretljiv covjek, da bi rec rekel...tak da i ja preporucam cuks da skocis do njega mozda uspije nesto skrpati da se vozis preko vikenda, iako mislim da se mozes voziti i ovako, ako ti drobljenje ne smeta, bitno da se pogon vrti.

[edit]
Na curinom bajku se konstantno busila guma, rupica kao od igle, uvijek na istom mjestu. Nakon sto sam 3x krpao gumu u 2 dana sam popizdio i detaljno pregledao felgu jedno 5x, tek 6. (karikiram) put sam napipao kao neki mikro srk na felgi, i to je busilo gumu. A prije toga sam ko kreten izvrtao vanjsku gumu, provjeravao zbice i nikako naci...preko pola sata samo na felgu sam potrosio dok nisam nasao tu sitnicu i izbrusio ju smirglom. Nakon toga nikakvih problema.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.03.2012. u 15:08.
Nik je offline   Reply With Quote