View Single Post
Staro 06.02.2012., 18:21   #18867
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Midget Zlayo briše te oglase sve od Plutusa... Zmijoljubac mi je rekao da su i njemu počeli brisat , baš mi na rac idu ti modovi sa Dropa.
Zlayo ima jako dobar razlog zašto miče od Pltusa i sličnih oglase. Ista stvar bi se i tu na PCE-u dogodila sličnim prodavačima jer tržnice na forumima ne služe da netko prodaje i preprodaje gro stvari (pri tome upitnog podrijetla), nego za međusobno nego trgovanje među članovima.
Na kraju krajeva, aktivan je na Njuškalu što je ok - to je baš oglasnik.

Jedino za Zmiju ne znam što mu brišu. Možda je nekome antipatičan jer radi konkurenciju servisima.
Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Ja ću definitivno uzet ramu , kaj velite vi stari XC-aši ( Salvarez i Deda ) za tu ramu? Na netu nema previše informacija , al ovo malo rewieva govore da je jako izdržljiva rama.
Pusti to što je lakša, jel ti se rama sviđa uopće ili bi je kupio čisto radi skidanja kilaže ? Jel ti paše veličina ?
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
A što se tiče raubanja dijelova, sve se da sjebat. Sve.
Zato i sad na forumu tu kod nas ekipa i fura uglavnom Avid kočnice . Poanta je da su to skupi djelovi koji su super. Ali na njih nemaš garanciju, stoga kad nešto otiđe (a kao što rekoh - otići će) najčešće ćeš morati kupovati novo polovno jer ti se popravljanje neće isplatiti (kako financijski tako i vremenski).

Pažljivim odabirom djelova si možeš potrebe za garancijom smanjiti na minimum, kao i produljiti i olakšati servis.