View Single Post
Staro 19.01.2012., 23:34   #17998
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Naravno, slažem se. Inače se ne vozim po kmici, ali znam u ljetnim večerima malo gradom ići i osjeti se kad ništa svjetleće nemam da me ne primjećuju ni pješaci, kamoli motorizirana vozila.

Uvijek imam za hlače zataknutu bljeskalicu crvenu, sprijeda nisam ništa vozio, ali ta zadnja lampica i bočni katadiopteri najviše znače.

a, evo...

ja sam prvi koji priznaje da se volim voziti po mraku i da mi je tri puta veći gušt tako se provozati nego preko dana.
inače ne nosim nikakve lampe itd. premda ih imam kod kuće !
niti nosim išta reflektirajuće... čak štoviše 90% garderobe mi je crno i tamno
vozim se posvuda, i imam stajalište da ako će te vozač ili bilo tko drugi vidjeti da nema straha (a vidjet će te se u normalnim uvijetima bez obzira gdje i kako, priznajem one okolsnosti gdje ne pomaže ništa). nitko normalan i trijezan te neće ubiti ili ići na tebe, suprotno ne pomaže ništa !
zauzmi položaj, imaj čvrste odluke i straha nema ! ako prelaziš cestu, ideš i ne staješ, ne predomišljaš se ! netko drugi će vidjeti da ti ideš pa će stati i/ili te propustiti. jedino se ne motam po mrtvim kutevima. ako treba, na sredini sam da me svi vide ! pješaci su druga priča... ide na tebe i gleda te u oči i ne kuži te.
ali to ne krivim ništa. tu sam zato ja da pazim !
dok sam ja u drugim sredstvima... samo strpljenja, opušteno, polako i sve ok !

Željac je offline   Reply With Quote