Citiraj:
Autor jed2i
Evo da svoje iskustvo podijelim s vama....
Pročitao sam sve žive tekstove na netu za taj servo wave, ugl imao sam osjećaj da nije to u mom slučaju
Npr. ne kočim pol minute, minutu i ručica mi propadne do te mjere da se zaserem na spustu kak mi ne koči, onda ju na brzaka napumpam 10-ak puta i sve bude ok, dok kočim....Prednja se ne ponaša tako
Nije mi vrag dao mira i danas u 8 navečer sam trčao do ljekarne po špricu i kit za infuziju 
Slučajno sam na benzinskoj naletio na lhm+ ulje koje dosta ljudi koristi za kočnice pa sam ga kupio (a sutra mi dolazi još jedna naručena litra ulja) nije neka vau cijena, 60kn za litru
Ugl napravio sam odzračivanje prije 20 ak minuta, nema više propadanja, kočnica koči savršeno.
|
Tak sam i ja složio - šprica i za infuziju kit. Manje od 10kn dođe. S time da imam stari avidov nastavak koji taman paše na ručicu, tako da s obje strane imaš špricu i moš pumpati i što sve ne. Glavno da si sve sredio
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Gle, kocnica ne propadne 2 cm hoda rucice. Imao sam dva seta xta i dobro znam kako se ponasaju. Nakon montiranja novog buzira i ulja u sistem od strane bizmarka i bez probe kocnice jedino mi se cinilo logicno da je to taj servowave sindrom koji sam uvijek imao. I to nije bilo propadanje nego jedva osjetan veci hod.
To sto su krivo odzracili kocnicu nema veze sa mojim videnjem servo wavea.
|
Imao sam i ja SLX preko godinu dana pa znam da dečki imaju problema sa loše skraćenim bužirima.
Nemaš ti kaj pumpati da se ručica stvrdne, na bilo kojoj kočnici. Servowave je varijabilni prijenosni omjer u ručici. Ništa manje, ništa više. Bilo je tako na starom Vbrake-u, a tako je i kod hidraulike.
Pumpanje nema logike, ama baš nikakve.