View Single Post
Staro 18.01.2012., 21:26   #17902
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ljudi moji, taj osjećaj kad napumpaš je servo wave.

Isto mi se i jed2i požalio na to.

Uglavnom, servo wave vraća klipove više natrag u čeljust pa ti pri prvom stisku ručica treba više ulja potjerati prema rotoru. Ako se konstantno koči klipovi se ne stignu vratiti na normalnu početnu poziciju.

I na sadašnjim xtima je tako. Probajte pimplat sa odzračivanjem, al sumnjam da ćete riješiti taj problem.

Evo da svoje iskustvo podijelim s vama....
Pročitao sam sve žive tekstove na netu za taj servo wave, ugl imao sam osjećaj da nije to u mom slučaju
Npr. ne kočim pol minute, minutu i ručica mi propadne do te mjere da se zaserem na spustu kak mi ne koči, onda ju na brzaka napumpam 10-ak puta i sve bude ok, dok kočim....Prednja se ne ponaša tako
Nije mi vrag dao mira i danas u 8 navečer sam trčao do ljekarne po špricu i kit za infuziju
Slučajno sam na benzinskoj naletio na lhm+ ulje koje dosta ljudi koristi za kočnice pa sam ga kupio (a sutra mi dolazi još jedna naručena litra ulja) nije neka vau cijena, 60kn za litru

Ugl napravio sam odzračivanje prije 20 ak minuta, nema više propadanja, kočnica koči savršeno.

I da, nemojte ni pod razno pitat za "mineralno ulje za hidrauliku", ili nedajbože lhm+ ulje u Molydonu ili Tokiću jer će vas uvjeravat : da to ne postoji, da vam zapravo treba dot 4 ili 5 ulje ili će vas pitat za koju marku auta vam treba mineralno ulje za motor

Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 18.01.2012. u 21:32.
jed2i je offline   Reply With Quote