Citiraj:
Autor Garro
Magneti drže vratašca u gornjem položaju, a o trajnosti mehanizma je sada preuranjeno govoriti. Ako je kvalitetno izveden, trajat će, ako nije, neće. Onima koji su testirali kućište mehanizam se čini solidan.
Što se tiče cijene, ovo je kućište za ljude kojima nije problem kupiti s2011/CFX-SLI/RAID konfu te ju hladiti vodom. A takvi za cijenu ne pitaju, traži se najbolje.  Kvragu, u kućište možeš uvaliti SR-2 i još ima viška prostora. Nađi mi kućište za 1200 kuna koje se time može pohvaliti. 
|
Slažem se. Upravo sam uzeo pauzu na 30-oj minuti recenzije pa mogu reći da bih ipak dao koliko i za Obsidana cca 2k kuna jer je ovo još bolje - 11 mjesta za diskove, 10 mjesta za kartice, hrpa ventova, kontroler ventova, bočne stranice na pante, provođenje kabela, općenito lego-slaganje/micanje modula, opcije za 140mm ventove, hrpa opcija, hlađenje HDD-a,,, mrakkkkkk
Sad si mislim - a što sa hlađenjem gornjih 5 diskova, mislim - prije ću gore stavit diskove ako dole ide vodena pumpa i sl. Jel ima vent - nisam još vidio da li se skida prednja stranica i što se skrivatamo?