Citiraj:
Autor Smarty
Jel moze mala preporuka kotaca, da bar njih sastavim dok trazim vilu (peku me kune u djepu  )
financiski san ogranicen tako da nemogu priustit tvrdocu i "laganost" kotaca pa trazim neki best buy.
1. obruc Mach1 MAD -nemogu nac crne pa cu vjerovatno uzet bile (32 ili 36 ovisi o cijeni zbica) - oko 400 do 450 kn
2. zbice mach1 PLUS - u dsg su 5kn komad - 64x5 = 320kn 72x5 = 360 (ako nejdem jeftinije od 5 kn isa bi na 72) (kako mogu saznat koje mi dimenzije trebaju?)
3. nabe neznam koje to ako mi mozete preporucit neke do 700kn. od dimenzija prednja mora bit 20mm (sad san 100% siguran da to zelin  ) a nazad 9mm a sirina mislin da je 150mm. nadam se da su to sve potrebne dimenzije za znat. (i naravno bitno da se mogu servisirat  )
Mislija san izdvojit nekih 1300kn za kotace al ovo sad vec dolazi do 1500kn al ako uspijen sta nac vanka onda se nadam da bi moga navuc na 1300kn
|
Složit ćeš si kotače koji će imati preko 2,5kg radi Mach Mad obruča. Za 1300kn si moš kupit brutalne kotače, pogotovo polovne.
Širina iza ne može biti 150, a da je 9mm osovina. Imaš 135x10, 135x12, 142x12, 150x12. Gledaš prema okviru, kakav dropout ima iza.
Žbice kupi kad imaš obruče i nabe. Tek buš onda znao kakve će ti žbice trebati, točnije u dućanu će ti reć.
Citiraj:
Autor rodney
Jel bi mogao zamolit vele strucnjake za procjenu?
Nije moj bajs, al pito me covjek posto da ga stavi, a ja neam pojma.
Radi se o giant boulder-u, izgleda slicno ko ovaj: http://www.hrvatskioglasi.com/oglasi...14&cat=Bicikli
Ima sram x4 mjenjace i siftere, suntour xct v2 vilju i neke tektro mehanicke diskove (nes ala HO je pisalo na nekoj naljepnici al nisam siguran jel to model...).
Bicikl je u tip top stanju, stajao u stanu-uredu.. Vozen svega par puta, jos ima na gumama one "iglice", samo sta ne mirisi po novom....
|
A nek probao kao i ovaj na linku. 1000-1200kn ako dobije, mislim da može biti veseljko.