Citiraj:
Autor Nik
@cuks
Cestitam...sad samo cekam da te cura ostavi  (zbog nove ljubavi, jel).
Ponekad pomislim da sam vrac pogadjac - kad je Destro uzeo Felta, palo mi je na pamet kak bu opet vozio pre mali bajk i pao si mi ti na pamet kao bolja solucija. Zanimljivo.
Moj ti je savijet da ne teras tu fulku na najjace, a vuci ce te jer ce ti se ciniti da mozes i brze i jace nego do sad, a kad opizdis i opizdices na najjace.
Prvo upoznaj kak se fulka ponasa i postepeno dizi tempo...u pocetku bu bajk tebe vozio, vidjet ces, ali brzo i lako ces se na bolje priviknuti.
Bas me zanima kak je imati prinovu u kuci i koljeno u komi - grdo, grdo
Ja jutros uopce nisam gladan, tak da cu do Lugarnice doci na jabuci, a kad tamo krenem...
|
Hvala Nik i hvala na savjetima. Je, treba vremena sad da se priviknem na "novi" bike. Budem malo pazljivije za pocetak, probat cu
Sto se tice koljena, istina - nije bas najsjajnije, al bit ce bolje. Mogu se laganini vozit, al za Sljeme/vece napore jos nisam jer me boli kad je vece gibanje i zahtjevnije.
Citiraj:
Autor SileTzar
Čestitam na prinovi, WHAT A SURPRISE!!
Jadan bike, ni ne zna šta ga čeka.
Jebem vam ustajanje u pol 8, bolje vam je da je taj Bidrovec super inače vas čeka 2 i pol sata cendranja 
|
Tnx. Ma treba sad razradit tu zadnju suspenziju, malo zivota unijet u to sve
Citiraj:
Autor the55mic
Oooooo, cuks, baš mi je drago kaj si si piknul fs, znao sam da će bit neki i vjerojatno da će bit taj, al drago mi je baš za tebe, jer si si stvarno počel divlje vozit i ograničavao te onaj bajk tak da (a ne ko Sile npr. kaj ramu mijenja samo zato jer svi mijenjamo) je ovo ispalo baš onak nekak kak je trebalo ispast.
Sad će bit svega 
Uživaj i dobrodošao, previ biciklist je barem jednom bio u "minusu" zbog bajka 
|
Tnx. A sto se tice minusa, da je bar samo jedanput zbog bajka. Trpi on otkako sam poceo vozit po brdima
Sto je najgore, jos nisam izasao iz njega
Btw, mic, jedno pitanjce. Sjecas se kad smo isli na onu DH stazu na Sljemenu nakon sto se vozila utrka, zanima me jel se moze s ovim bajkom na onaj prvi, najveci jump, il bi to bilo malo previse uzimajuci u obzir Toru i sadasnje kotace?
Btw, Felt i nije bas lagan sa mojim dijelovima gore. Tezine je otprilike kao i Kona, oko 15ak kila sigurno.
Osjete se laksi kotaci i sve ostalo sa starim setupom, al ko ga yebe, s vremenom cemo ga dovest u "formu"