View Single Post
Staro 19.03.2005., 21:38   #10
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by SYpha
Sa LG-om nisam imao nikada nikakvih problema.
Cak mogu reci da izvrsno radi i da mi nikada nije unistio neki cd.
Neznam zasto neki ljudi imaju averziju na te snimace jer koliko ja vidim u Bugu i slicnima LG-ovi DVD snimaci su najbolji.
LG opticki uredjaji koji se prodaju kod nas (ne znam kako je vani) je poluispravna roba. Vec sama cinjenica da rade u PIO modu i ne znaju koristiti UDMA mi je dovolja da ih odkantam iz svoje blizine. Takodjer, ponekad znaju zblesirati maticnu plocu pri BOOTu. Primjerak koji sam imao nesrecu koristiti na bivsem poslu u svom kompu je nakon 3-4 mjeseca prestao raditi, da bi nakon 2-3 tjedna sam od sebe proradio (mrzim kada racunovodstvo odlucuje sto ce se kupiti).
To sto pisu u BUGu i ostalim informatickim casopisima je vec duze vrijeme na rubu incidenta, tako da se nemoj previse obazirati na to.
Radije citaj PCE, za sada se nisu iskvarili i trude se biti sto je moguce objektivniji.
Citiraj:
Originally posted by SYpha
Kućište MACOM MIDI Tower B319U/A/F (420W)

338.21 Kn

Kućište MACOM MIDI Tower B319U/A/F
Silver
420W
ATX (4x5,25inch + 2x3,5inch vanjski utori + 6x3,5inch unutarnji utori)
USB 2.0
Audio
IEEE1394

Meni to kuciste prilicno lijepo izgleda, uzeto je u Info Gami i ja cisto sumnjam da je napajanje unutra tako lose iz razloga sto je doista jako i sto sam procitao u prirucnoj knjizici uz maticnu da bi napajanje od 350 W podrzalo i duplo vise komponenti natrpano na nasu maticnu. Isto tako znam da vecina napajanja jedino pri kvaru mogu ostetiti neke komponente a u ovom slucaju napajanje radi.
I nasli smo glavnog osumljicenog za sumljivo ponasanje racunala. Bilo bi glupo da sada na slijepo samo kazem "neka kupi kvalitetno napajanje", ali bojim se da ce tako zavrsiti. Topla preporuka za ENlight 350W iz LAB2000, takvo napajanje je u stroju sa spomenutom plocom (a koji sam slagao za svog korisnika).