Citiraj:
Autor segregator
Ja na drugom kompu imam 4770 i ne radi nikakvih problema sa novim driverima...možda je kod tebe problem ono x2 jer su te kartice ipak posebne...da li instaliraš i ATI Catalyst Application Profiles?
|
Naravno da imam CAP , probao i s njima i bez njih, ma vecina problema dolazi jer je x2 kartica u pitanju i to mi je jasno , ali sto se performansi tice, ako testiras stare VS nove drivere naravno dok su ostali uvijeti nepromjenjeni onda mislim da bi i ti cak trebao uviditi razlike, iako na recimo 4870 su one puuuno manje vidljive nego na 3870x2, barem iz mojega iskustva.
Ugl koliko sam skontao x2 kartice su iz nekoga razloga puno osijetljivije na promjenu drivera nego ove normalne. Iako opet kazem to je samo moje trenutno iskustvo i ne mora znaciti da sam u pravu, ali to se do sada tako pokazalo u mome slucaju.
@Papčić da na zalost slazem se, ali je zalosno sto je tako, a sto se microshutteringa tice to je nesto sto je svojstveno x2 karticama, iako je stvarno zanimljivo promatrati kako sa promjenom drivera se on pojacava i smanjuje, nevezano uz promjenu FPS.a