Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Ma karikiram, a direktore i menađere odmah izbacujem iz jednadžbe 
Mogu si i ja priuštiti A8 iz 2005.g. (ili ekvivalentnu sedmicu/S-klasu)  samo što mislim da ih bolje potrošiti na BMW 3 coupe iz negdje '07/'08
A moram priznati da baš nisam primjetio ovaj fenomen uzimanja S klase i sedmice ispred A8. IMHO zadnji A8 (a i starije A8-ice) pobriše pod sa bilo kojim od ta dva 
|
Aj ne drobi neartikulirana i neargumentirane bs-ove please, nije ti ovo c.o.d.
U kojem segmentu a8 pobriše pod? Ovjesa (informiraj se malo o bmw-ovim ovjesima). Udobnosti i luksuzu (760iL Yacht Edition). Motorima (V12 mercov ili V12 twin turbo u bmw-u naspram vw/audi izmišljotine od W12). Itd.
Da se razumijemo, to je sve Premium segment, i tu nema lošeg automobila, sva tri su to (uz recimo LS600h i još poneke druge 'autiće' tog ranga), vrhunski automobili. Napisati da bilo koji pobriše pod sa ikojim drugim tog ranga, je u najmanju ruku na razini klinje od 10g.
Citiraj:
Autor Halos
12.,13.,14. sekunda može proć...al ovo kasnije 
Edit: Iss, jel vi ekipa fakat imate novaca ko hammer_of_thor...? Nadam se da nisam jedini sa kolima od iljadu ipo €
@wolv - drift dizel meca gore je za 10! 
|
Nisi jedini, ima nas još koje je recesija pogazila i srozala na takve aute, nakon svega lijepog voženog/posjedovanog u životu

(a i što se uvaženog kolege čekića tiče, i on radi za 5-6k kn plaće i vozi fikusa, a kredu može danas svatko dobit pa reć vid me što sam baja kaki afto vozim

)