Citiraj:
Autor Renesis
sintered znaju zvonit i kad se ugriju i kocis jace. celjust je bila malo u stranu, ali ne na koso. rotor je onaj formulin 200, pa taj nije ravan ni nov, a kamoli na 9mm QR. kocnice su bile na grebenu na jedno paljenje na brzinu, i sad je valjda sve leglo kako treba 
|
Da, kad je čeljust u sredini i to kako treba bit, onda se može osjetiti da jače hvata kočnica.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Eh sad, nije dugo bilo mokro i vlažno. Ali nakon pranja cvile, no možda samo par jačih stiskova, stvarno se ne sjećam kakav je na mokrom
Zaš pitaš?
|
Ma ja sam imao na Code-u 5 sintered sa Superstara. Baš znam da su cvilile po mokrom/hladnom i ovo kaj Renesis veli, kad su se jako ugrijale. Ali fascinantno, naprema semimetallicu se stvarno nikada nisu pregrijale (iako su sad i kočnice druge pa je do toga vjerojatno).
Citiraj:
Autor zgmmax
Da je rama L velicine mislim da bi si ju upiknuo
Al malo mi je 16" ipak pre malo. Dario ima 18" pa se osjecam skuceniji nego na svojoj od 17"
Lijepa vilaj Vuco, nadam se da bu te dobro sluzila
Jbga, ja sam imao u planu Sljeme ali sam malo pobrko datume tak da sam ovaj vikend na utrci na Cresu
|
Taj 16" ima 589 TT. I ovo kaj veli Destroyer, sic mu ide dosta ide kad ga se diže (a dizat ga se mora kad je seat tube kratak jako).
Moj Focus ima 585mm horizontalni TT za usporedbu.