View Single Post
Staro 23.08.2011., 10:16   #12435
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
slike su na Picassi) je isplanirala Tajci a ne ja...i to jaaako detaljno, s kartama, cijenama, linkovima, varijantama A+B, sve poslozeno u jednoj Excel tablici odvojeno bojama.
Kaj reci, profi priprema za izlet. Samo sam kliktao po tablici, nikakvog dodatnog posla za mene, osim sjesti u auto i odvesti se na mjesto startanja .

[edit]

Ako nekome treba jeftina a dobra lampa za voznju gradom, preporucam Flood-to-Throw Zooming Cree P4-WC.
Za 12.3$ dobije se lampa, super cvrst mount, i tri AAA baterije - stvarno jeftino, a lampa super svijetli, ima siroki snop koji se po zelji moze regulirati.
Za te pare bolje ne moze.
-->
Sve te aktivnosti (Bajk, raft, planinarenje --> slike su na Picassi) je isplanirala Tajci a ne ja...i to jaaako detaljno, s kartama, cijenama, linkovima, varijantama A+B, sve poslozeno u jednoj Excel tablici odvojeno bojama.
Kaj reci, profi priprema za izlet. Samo sam kliktao po tablici, nikakvog dodatnog posla za mene, osim sjesti u auto i odvesti se na mjesto startanja .

[edit]

Ako nekome treba jeftina a dobra lampa za voznju gradom, preporucam Flood-to-Throw Zooming Cree P4-WC.
Za 12.3$ dobije se lampa, super cvrst mount, i tri AAA baterije - stvarno jeftino, a lampa super svijetli, ima siroki snop koji se po zelji moze regulirati.
Za te pare bolje ne moze.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.08.2011. u 10:23.
Nik je offline   Reply With Quote