View Single Post
Staro 10.07.2011., 12:30   #7650
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Ni u Čakovcu nije niš bolje. Ulaznice su bar jeftine ako niš drugo, ali je slika kvalitete kao malo bolji TeleSync
Titlovi pa su posebna priča, kao da su korektorom ručno pisali slova na traku

Radi takvih kina većina jednostavno nema izbor: Ili nabaviti film svima poznatim kanalima ili potegnuti put zagreba (100 km) za cinestar.
potpis na svaku rijec, osim sto je u pitanju Sisak. i da, kod nas je problematika i ozvucenje koje je skoro pa skroz katastrofa (jel, daje nekakav zvuk, pa necu reci da je skroz nikakvo). ali ono, krcanje, nekvaliteta opcenito, glasnoca, nejednolika razina po dvorani pa tamo cujes tamo ne, sterea mislim da ni nema (ili ga nisam primjetio).......

a da ne kazem, da ako hocu pogledati neki film koji nije marketing napumpao i slucajno ipak igra u Sisku, cesto - nema projekcije. jebiga ljudi (kaze covjek na pultu), vas je 5, premalo i otkazana projekcija . i onda nis, svatko svojoj kuci popisan...........

i da, posljednji film koji sam sa uzitkom pogledao u Sisku (inace se kino zove Kristalna kockica vedrine) je Kralj lavova (), jer je kino za tadasnje standarde bilo vise nego adekvatno. problematika je sto eto, u tih 15 godina, valjda nista nije ulagano.

Burko je offline   Reply With Quote