View Single Post
Staro 01.06.2011., 14:54   #7
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Budući da već neko vrijeme imam navedenu tipkovnicu i već sam napisao počentni osvrt http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=210236 , mogu sad već iznijeti neke činjenice.

Uređaj izvrsno paše uz HTPC, dovoljno je čvrst da se povlači po krevetima, pada sa istih i sl.
Tipke su zadržale početnu čvrstoću (odlične su), dok je s trackballom bilo malo više gnjavaže-naime, prelabav je, pa je teško kursorom "naciljati" željeno područje i zadržati strelicu, jer se kuglica pomakne sama od sebe dok se tipkovnica prebacuje iz ruke u ruku i sl.
Nakon nekog perioda, navikao sam se i na trackball, tak da je sad lako rukovati iako bi bilo puuuno bolje da je čvršće u ležištu.
Što se tiče dometa, nisam zamjetio da npr. iz nekog kuta neće reagirati, a daljinu nisam probao jer sam ograničen prostorom.
Odaziv je trenutni, s tim da uređaj ponekad "zapne" na sec il dvije, pa opet uhvati-jako rijetko,al događa se.
Problem je i rukovanje u mraku, tipke su zbog samih dimenzija tipkovnice sitne i nagurane pa je teško u mraku pogodit, al dobra strana je što su multimedijske tipke u neku ruku izdvojene, pa njih pronalazim onak, napamet bez poteškoća.
Tipkovnica ne radi nikakve smetnje drugim uređajima, ne "zbunjuje" TV, pojačalo i ostalu IR tehniku .
Ako još imate nekih pitanja, slobodno pitajte.
BojanZD je offline   Reply With Quote