Citiraj:
Autor dakillah6666
Norco ftw
ja imam katmandua i prezadovoljan sam
|
Kakav je ovo post, jel komentiraš, kritiziraš, koga ili što, nerazumijem!?
Nevezano uz ovo; današnji provod u gradu i ono što mi se dogodilo.
Vozamo se ja i frenda po bic. stazi i prelazimo preko raskrižja, nigdje žive duše na cesti, ispred nas neki deda (cca 75g., 150cm visine i nekih 60kg) i ide preko pješačkog, ja ispred frenda i idem po bic. stazi i prolazim nekih 1m do 1.2m od dede brzinom od nekih 15km/h možda manje ali sigurno ne više, moj frend prođe jedno 3m od tog dede ali s druge strane i malo brže od mene i prestigne me i dođe na bic. stazu (napomena, na pješačkom nikoga osim nas 3). Sve pet, prođemo 5m kad čujem ja u pozadini "jeb.. ti mater", ja ono

i neobazirem se prvih dva metra i onda mi sine pa nema nikoga osim nas, valjda je nekome od nas dvojice išlo.
Usporim, okrenem se i vidim dedu kako uzrujano ide i počinje mrmljati malo glasnije nešto tipa; "šta gledaš da tebi sam rekao", ja ludim polako, još sam u pokretu i kažem mu "u ćemu je problem", na to će deda, "jeb.. ti mater"

.
Reko čekaj malo da ja vidim koji je k ovom (sad sam već lud) starkelji, stanem i sada već dobro uzrujan krenem prema dedi, koji mi je do brade i ima 50kg manje od mene i jedva stoji na nogama (to je jedino što mi je u tim trenutcima spriječavalo šaku da ne poleti jer više nisam mogao razmišljati suvislo) i dođem do njega i pitam "pa u ćemu je problem, jesam li vas povrijedio prošavši kraj vas?", na to će on meni; "da šta si ja umišljam tu s bajkom (vozio sam se po biciklističkoj) i da sam ja njega PREPLAŠIO!!!!!"
Ja, se suzdržavam i kažem mu, reko ovo je stvarno ponašanje dolično starijeg čovijeka (nije gospodin očito) prema nekome tko vam ništa nije napravio osim prošao kraj vas i još k tome mi majku spominjete.
Ne hebe deda živu silu i dalje kenjka, i da bi mi se frend pridružio da me smiri, jer sam ja već kipio ko bojler, kad ovaj idiot od dede i njemu počne srati (frend je mene smirivao ovome se nije ni obratio) i kaže slijedeće:
"vidi se da vas dvojica očito niste NEOBRAZOVANI i FACE ste", ok, ja i frend se pogledamo, tu sam se već počeo smijati skoro pa na glas, uvidio da je deda malo prošvicao i ja i frend smo odpedalirali uvidjevši da nema tu pomoći a deda je i dalje nastavio mrmljati!
Eto, tako vam je to kad ste ili barem pokušate biti pristojni, vi koji ste se vozili samnom znate da nisam glup i da se ne zalječem u ekipu pa naglo kočim i takve gluposti i stvarno se trudim nikoga ne dovesti u situaciju da mora misliti na MENE dok sam ja na bajku, ali ovo je bilo stvarno nevjerojatno.
Htio sam to podjeliti ovdje s vama tako da vidite da ima i starijih ljudi koji su totalno netolerantni i očigledno kad se preplaše neznaju se smiriti!