Citiraj:
Autor Nik
Imas srece. Imam polovicu viska.
Neki pametnjakovic je po 57-ici iskopao rupe i tu zemlju iskoristio za male kickere posred planinarske staze (3-4 komada).
To je lose napravljeno, katastrofalno izgleda jer je ostala rupcaga na stazi, nema mogucnosti obilaska skoka...vjerojatno jos nije dovrseno.
Ni najmanje mi se ne svidja jer vise ne mozes fluidno projuriti kroz te sumarke koje presjeca cesta...takodjer ce na to planinari posebno popizditi.
Nakon 47ice, pravac greben. Nisam dugo bio na ovoj ruti, i bilo je bas gust.
|
E odlično!
Na fejsbuku ima grupa sljeme, downhill.
I da ne pričam kolko videa ima gdje se budale glupiraju na tim skokićima a planinari ko srne uplašene se sklanjaju s puta... Niti da bi usporili. A onda su oni face pričat kako nema više DH kupa na sljemenu, da su planinari kreteni itd... Normalno da jesu kad su i sami kreten.
Citiraj:
Autor Željac
dh ekipa !
s tim se još hvale ! (tim skokovima o kojima nik priča)
netko će se na tome ubiti. i ovako se ekipa razbija, kamoli kad ne nadano naleti na njega, pa kasnije još u rupčagu.
ne znam.... ne sviđa mi se to što rade !
|
Stvarno su budale. Isto tako na pitanje gdje su to napravili, zašto posred planinarske (vidi se markacija na fotkama) rekli su da je to putić pored staze. Moš mislit. Trebalo bi njima guzice nalupat svima.