Citiraj:
Autor De5tr0yer
A ti si bio na veternici i svidjela ti se?
Odličan video 
|
Nisam bio, kad ćemo?
Dan prije ovog videa (5.11.2011) smo ti i ja bili na 20-ku, ono kad smo snimali

Samo trebaš uploadat video, kod mene je spreman i čeka.
Citiraj:
Autor Vuco
Kut vilice malo znači za upravljivost kad ti BB ode u "nebo". Sve je super dok ideš ravno. Jel tebe zanosi u zavojima, ono da osjetiš da to nije to, da si previše iza i da gubiš ipak malo tlo pod nogama napred ? Meni se to opako javlja taj osjećaj sa 150mm vilicom na bajku predviđenom za 130mm.
Fora video btw. Bio je već mislim ovdje, ali stvarno ponekad poželim naučiti malo trialsa radi puno bolje kontrole bajka i ravnoteže.
|
Na 150mm mi je bio malo neokretan i živcirao me, ali na 140 je odličan, 1 cm je na mom bajku učinio veliku razliku. U zavojima sam više na volanu, nego iza, a gubitka kontrole se bojim samo kad je klizavo. Kut sam izračunao jer nisam znao koliki je, a u zadnje vrijeme smo dosta pričali o tome na vožnjicama.
Citiraj:
Autor Renesis
Meni osobno su najdraže staze brze singlice sa ne prevelikim gromadama na putu, ipak vozim XC vilicu i hardtail.
samo kazem da bike treba znat kontrolirat, i zato treba vozit i tehnicki zahtjevne staze poput veternice i sličnih. ako si ti sposoban iskontrolirat bike dok imas stepenice a sve visi nizbrdo i u koso, to već puno znaci... veci hod nemoze nadoknaditi nedostatak tehnike. barem ne u dovoljnoj mjeri. zato ekipa pada 
|
Naravno da su brze snigltrekice najbolje, slalom među stablima i sl.
Opet, draže mi je nešto gadno šta jedva prođem, nego staza po kojoj trebaš ići 50kmh da bi bila zabavna (kao što je, po meni, dobar dio 57.me). U mom slučaju, veći hod vilice je za skokove (kad zajebem skok, jeli

), a ne da me udobno preveze preko korijena od po metra