problem je u routeru, tocnije u njegovom firmware-u odnosno mainware-u. U samom routeru postoje dva programa koji ga ''pogone'' jedan je firmware kojeg vidis po 192.168.1.1 a drugi je mainware koji se nalazi u samom cipu i njega je teze promjeniti, no t-com jeto napravio prilikom dobivanja routera, tako da routeri koji dolaze k nama od njih su vec modani i sve moguce stvari su maknute koje t-com ne pruza i za koje t-com misli da nam nisu potrebne. Software od routhera je jako lose modan od strane t-coma i zato dolazi do pada mreze, restarta samog routera, blokanja veze, paa brzine i slicno. Imo sam isti slucaj. Oni znaju u cemu je kvar ali vecina ljudi nezna nista o tome, pa placaju 400-tinjak kuna izlazak tehnicara da popravi kvar (vecinom tehnicar na svoj trosak porapvi kvar, ali u 70% slucajeva se mora platiti). Preporucam ''pljunuti'' 350-500kn i kupiti neki router poput d-link dsl2543b (nema wifi) ili nesto slicno visno o zahtjevima korisnika i brzini koju ima kod t-coma. U takav kupljeni router staviti najnoviji firmware i podesiti sve potrebne postavke. Veza ce trajat 24 sata kako inace treba biti, osim oko 1, 2, 3, i 28 do kraja mjeseca, tada zna pucat svakih par sati. ali kroz ostatak dana u mjesecu ce raditi savrseno. Ja sam tako rijesio svoj problem.