View Single Post
Staro 01.03.2011., 11:11   #1053
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Catalyst mrtav već duže

Imam AGP grafičku karticu HD3850 i kad sam tek instaliro win stavio sam mislio 9.7 driveri da su bili i tad mi je normalno radio catalyst palio se itd. ,no kako su dolazile nove verzije ja sam se tek odlučio negdje kad je izašla verzija 10.11 na update i kako sam tu verziju instaliro catalyst mi se neće pokrenut u tasku vidim on upali CCC i MOM i par sekundi budu upaljeni i ugase se.Ni sam više neznam šta sve nisam probo od ručnog čišćenja registry-ija,programa za čistit registry, driver uninstallera...i ništa nije pomoglo, provjerio sam i Net.framework dali je sve ok sa checkerom i kaže na svima status: OK. Sad trenutno imam instalirane 10.10 na kojima driveri od grafičke normalno rade dok na novijima ovim 11.* sam imo nekih problema, pa sam se vratio na 10.10 verziju, al i dalje catalyst se ne želi upalit probao sam i starije verzije drivera i dalje isto.Dali netko zna možda šta bi to moglo bit i dali se da riješit bilo kako osim da formatiram kompjuter, jel mi to nije opcija.

EDIT:
Problem riješen. Riješenje je bilo obrisat sve atijeve stvari u windows/assembly

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 02.03.2011. u 16:30.
Thermaltake je offline   Reply With Quote