View Single Post
Staro 16.01.2011., 10:45   #8
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor sina xx3 Pregled postova
Ma znam za oznake i značenja led dioda,..ali nikad nisam vidio a niti čuo za ovakav slučaj.
Pri startanju ledice zablinkaju tri puta,pa pauza 5-6 sekundi pa opet blinkaju i tako stalno,nema beepa,ne boota.......chip na kartici je topal i ventilatori se vrte...
Nije do napajanja Seasonic S12,jer sam probao karticu na drugom kompu (u kojem je također 4870 ali ispravna) i potpuno ista identična stvar.
Kad stavim tu ispravnu 4870 iz drugog kompa u prvi komp sve radi normalno,boota i diže Winse,...dakle problem je definitivno u grafičkoj,...samo što neznam značenje tog blinkanja triju crvenih ledica...
Hladnjak nije mjenjan,...normalno sam ugasio komp i od tada više ne pali.

Jel imao tko ovakav slučaj da crvene tri ledice koje inače kod ispravne kartice zasvijetle pa se ugase pri startu samo blinkaju u nedogled?

eto, ja doma imam 2 takve od V-techa,obje ne prikazuju sliku,jednoj prilikom paljenja svijetli samo core ledica a vent vrti 100% ,
a drugoj sve 4 u nedogled. ako ti na ploči radi uredno druga grafa ,onda je ova odapela.