onaj tko ne voli trash ili ga ne shvaca ili ga ljuti - bolje nemojte gledati film. onda cu samo citati komentare za nesto sto ocito ne volite, kakvi komentari onda mogu biti nego losi i pljucanje po filmu. ista stvar je vec bila sa Planet Terror, sa Srpskim filmom i tako, u posljednje vrijeme. kvragu, ako ne volite zanr filma i tematiku - nemojte gledati. ja ne volim romanticne komedije i takve sapunice, pa ne pljujem po filmovima takve tematike jer samo popi**** dok ih gledam - pa je logicno da ih niti ne gledam  .
********** -->
Machete
poklonici trasha (rodriguez) ce biti jako zadovoljni filmom, oni odusevljeni The Expendables bi trebali biti jos vise odusevljeni, jer ovo je za mene akcija kroz cijeli film, sa hrpom faca, ima cak i pricu, i poruku, i dosta puno istine..........
IMHO film itekako vrijedan gledanja, jako dobre scene, jako smijesne scene, ponekad malo zesce pretjerane u trash smislu scene (meni ne smeta, nimalo, dapace), par itekako prekrasnih zenskih tijela, poprilicno jako poznatih uloga u malo cudnom svjetlu (glavni bosovi koji mislim da nisu nikad igrali ovako jake negativne, ovoliko izrazene). i sta je najbolje, na par scena sam se toliko nasmijao da se prakticki sve komedije unazad par godina mogu pokriti i sakriti sa svojim "humorom", tipa kada:
onaj tko ne voli trash ili ga ne shvaca ili ga ljuti - bolje nemojte gledati film. onda cu samo citati komentare za nesto sto ocito ne volite, kakvi komentari onda mogu biti nego losi i pljucanje po filmu. ista stvar je vec bila sa Planet Terror, sa Srpskim filmom i tako, u posljednje vrijeme. kvragu, ako ne volite zanr filma i tematiku - nemojte gledati. ja ne volim romanticne komedije i takve sapunice, pa ne pljujem po filmovima takve tematike jer samo popi**** dok ih gledam - pa je logicno da ih niti ne gledam  .