View Single Post
Staro 27.08.2010., 19:42   #292
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Los Sam Pregled postova
Ocekujem tvoj komentar u vezi Mascherana!?

Osobno sam stava da je manje zlo njegov dolazak nego da je Barca ostala samo na Busquetsu Bolje da dalje ne pisem...

Nažalost, Fabregas slučaj se ponovio, samo što se ovdje transfer i ostvario.
Barca mi je drag klub ali je napunjen ciganima koji vrebaju i uznemiruju igrače medijima.
Messia i ostalih je bila puna štampa o tome kako zove svog kapetana u Barcelonu. Bilo je još gore kad je cijeli klub izlazio u javnost za zivkanjima Cesca.

Neznam kakve su to sad fore ali Barcelona ih fura nenormalno, zna se da su jaki, i zna se što je Camp Nou trenutno u nogometu, i to služe da uznemire igrača kako bi se pobunio i tražio transfer. Nije fer.

Žao mi je što je otišao, ali mi je puno više žao to što je otišao za kikiriki.

Barcelona se ne stidi uvaliti onoga panja Yayu za preko 30 mil € a škrtare sa novcima kada je riječ o uvjerljivo najboljem zadnjem veznom na svijetu.

Da je tu riječ o bilo kakvom financijski stabilnijem klubu od Liverpoola (Real, Inter...) nebi ni prismrdili Mascheranu za manje od 45 mil €, ovako su ga dobili za kikiriki.

Nažalost Javier ode, hvala mu na svemu i kapa do poda, sve najbolje u budućoj karijeri, volio bi da je ostao ali mu ne mogu zamjeriti, ne nakon svega što je napravio za klub.
Vidjelo se da je prosipao zadnju kapljicu znoja u utakmicama, da se maksimalno trudio, da je grizao, tukao i vrištao za klub.

Citiraj:
Autor Los Sam Pregled postova
Navodno je vec 16mj. kukao u klubu kako mu zena pati u Engleskoj...jeb ga nemres protiv zene

Nije ništa navodno, sve je istina glupa kuja nije znala engleski nakon 5 godina na Otoku i stalno je kukala Javieru kako je nezadovoljna.