View Single Post
Staro 04.07.2010., 11:56   #5259
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
po ne znam koji put govorim. treba voziti u skladu s mogucnostima i znanjem. nemoze se ocekivati da ces odjednom voziti ko netko tko je bio vec gore...

kad se spušta, ako se krene zbivat neko sranje. PUSTIT kočnice. po mogućnosti usmjerit bicikl ravno (na većini mjesta se moze izletiti van staze u šumu sigurno) i onda kad je bicikl u pravocrtnom kretanju, probat stat

ako vidis da pocne bike bjezat, stiskanjem prednje kocnice si automatski potpises pad. malo je kontra instinkta, ali s vremenom se navikne.

tijekom spusta, trebalo bi biti negdje malo iza sredine bikea, cim veci nagib, to se više daje iza. treba biti svjestan da tim postupkom prednji kotač nema toliko pritiska na površinu i prije ce zablokirat. prilikom dolaska u zavoj treba se vratit vise naprijed (idealno bi bilo na sredinu), jer ako se ostane previše iza lakse se odleti.

sve to ce doci s vremenom i praksom. samo ne treba siliti, treba se osjecati ugodno na spustu, i vidjeti da kontroliras biciklom.

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote