View Single Post
Staro 09.06.2010., 21:42   #4
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ovak bas sam isprobao danas staviti ponovo DAC na kratki kabel i spojio na PC pustio film na sluske i tijekom cijelog filma nije doslo do prekida, znaci u kabelu je sigurno. To sto je HUB spojen na svoj adapter izgleda nema previse veze jer je USB kabel od PC do HUB-a isto onaj jeftinjak od 3m.

asdf123, da vidim da li sam te skuzio... Znaci te alu trake stavljam (rolam) jednu na drugu i na kraju ucvrstim selotepom? Ono sto si rekao da ide na metalni dio USB konektora... znaci rolam bas na kabelu, onako prije konektora, a onda jednu traku produzim da dira onaj metalni dio vanjski??

P.S. Mjerio sam napon na kablovima i napon je 5,08-5,11 V... ne svidja mi se sto je preko 5 ali nadam se da ne skodi DAC-u... ne znam koja mu je tolerancija tocno....

Citiraj:
Autor Makaveli2 Pregled postova
vjerojatno ti previse toga pospajano na isti osigurac, ja bi probao ovako probaj uzet produzni kabel za struju i ukopcaj ga u neku uticnicu koja je spojena na neki osigurac koji nema veliko opterecenje (frizider, bojler, mikrovalna i to) npr od hodnika il dnevnog boravka, onda taj hob ukopcaj u taj produzni pa bi ti problemi s padom napona, s cim ocito imas problema, trebali prestat
a onda ako to rjesi problem a smeta ti produzni od struje morat ces se igrat malo elektricara
eto ne kazem da u pravu al meni vuce na to, mozas probat nis ne gubis
Hvala na prijedlogu, ali vec je sve tako i spojeno. Produzni je u boravku a na njega je nakacen i hub....

EDIT:

mali update

Stavio sam kabel koji sam dobio sa eksternom dvd przilicom koji sad ne koristim... ima onaj feritni cilindar na jednom kraju. Upiko to u USB hub i za sada nema vise problema... vidjet cemo do sutra kako ce biti..

Intel Celeron G1820
ASRock H81M-HDS
8 GB Kingmax
23'' LG Flatron W2361V
NVIDIA GeForce GTX 960
Samsung Spinpoint F1 @ 1 TB
INTEL SSD - 120 GB
LC POWER LC6650GP3 V2.3
Antec Sonata Elite
MX 518
Logi tipkovnica neka..
NuForce usb DAC