View Single Post
Staro 29.05.2010., 14:37   #4412
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor blue#13 Pregled postova
stražnja kazeta je SRAM PG850 ,lanac također sram.

i evo problema ,naime dok se vozim uzbrdo i dok onak baš gazim jako,počne mi preskakat ko ludo na stražnjoj kazeti,neznam zašto,ali baš ubitačno imam osječaj ko da će sve otić u kuac.

razmišljo sam si može bit da je riječ o mjenjaču (Shimano Acera)
zupčanici su dosta izlizani ,kazeta je nova nazubljena a i lanac je novi
Mijenjač možda nije dobro narihtan ili je neispravan, piganje zadnje osovine (sumnjam, to nigdje nisam vidio) toliko da lanac preskače.
Ako preskače dok "gaziš" bajk, onda se neš savija vjerojatno, a može biti pogon prednji, zadnja osovina ili pak mašinica bježi (neispravna) lijevo desno.
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Mislim da sam to ja jučer slučajno odvozio Vidi na ruti stranicu prije, samo nismo išli na Dotršćinu jer smo trebali u Gračansku. Ako je to ta, meni se svidila staza. Malo je vodom razrovana na nekim djelovima ali može se (ne znam kakve su ostale, pa ne znam objektivno ocijenit )
Sljedeća ruta mi je od Hunjke do Maksimira.
Ma općenito mi se čini da su staze prema istoku "fluidnije". Najgore mi je kad se spuštam, sve lijepo ide i onda najednom kamenjar žešći. Kao ono kad ideš prema Hunjki pa ima jedan dio gdje je kamenje razbacano samo tako.

I danas skužio da su jedan prilaz Bistranskom sedlu totalno izravnali sa zemljom, a bilo je odlično tih 100-200m, korjenje na glatkoj zemlji i par hupsera. Sve useru jebo ih