View Single Post
Staro 21.05.2010., 16:37   #4126
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
svi smo zivi neki vise neki manje, ali tu smo

bili su destroyer, sam fischer, njunjo i dwarf. i moja malenkost. oni krenuli oko 10:30 sa trga, i laganini gore, ja sam krenuo u 11:20 sa šare i uhvatio ih na drugim klupicama prvi dio (do njih) sam malo bolje ganjao, onda sam uhvatio da fischer ide samnom pa smo malo polakse. kod gornjeg izvora ( iznad kamenja) sam skužio sa sam zapravo dosta brzo došao do tamo, i da bi ja mogao to malo potegnut do kraja da bude pristojno vrijeme. Na kraju sam Lojstek ispeljao za nekih 51:47, sveukupno sa šare za 1h18min

Fischer je došao par min iza mene, pa smo ja i on u lugarnicu na grah i kobase. izvjesno vrijeme kasnije eto i ostatka ekipe. pa su i oni udavili grah i kobase. ja još i štrudlu

popeljao sam ih na puntijarku, i onda im pokazao (polako) spust prema pilani sve. dosta je sklisko (ipak pada vec neko vrijeme), tako da smo sporo vozili, ali svaka čast dwarfu i njunji na volji

na kraju kad se spustili se razdvojili, mi morali zurit po frendicu na trg pa u marko projekt, a ova dvojica su valjda dosli kuci

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je online   Reply With Quote