View Single Post
Staro 29.03.2010., 23:36   #16
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Vidis,vidis... Ti i ja imamo neke zarazene Thomsone. Moj je takodjer ST780,isto mu se cuje relej(ali ne tako cesto,vecinom navecer kada ga vise nitko ne koristi...Znaci resetira se,ali vjerovatno nije zbog pregrijavanja posto se u sred bijela dana nije nikada resetirao..a i taj reset se dogadja cca svakih 48 sati,nekad i duze prodje da ne napravi to).

Takodjer sam imao problem kada sam spojio laptop sa kabelom,isto mi je znao pisati Limited conectivity i no connection dok je na druga dva kompa super radilo. Odjednom je prestao,sada vec duze vrijeme(cca 3-4 tjedna) radi savrseno. Samo sto ti moram napomenuti da je meni ustekan u switch,posto nema dovoljno mjesta na Thomsonu..pa ti ne znam reci kako bi mi se lap ponasao da sam probao u drugu "uticnicu" na routeru.

Ugl,probaj ga par puta resetirati na onu tipku iza,mozda tada bude prestao to raditi,a ne znam zasto si ga vadio van kada se ne grije tako puno. U vezi zastite WLAN-a i T-Com-a..LOL. Budale sto su ti to rekle...

Ugl,osposobi taj WLAN ako mozes i spajaj se tako i biti ce sve super(ja to nisam mogao jer mi je router dolje u prizemlju a ja na katu i signal prolazi kroz par zidova dosta debelih pa se podosta izgubi(nekih 80% ga bude)),tako da onda vidi kako i sta.

mislav_os je offline   Reply With Quote