View Single Post
Staro 27.02.2010., 17:39   #4
munst0r
Premium
Moj komp

munst0r's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nisi napisao na kojoj rezoluciji koristiš onboard grafu jer dotična baš i nije nešto.
Probaj staviti unutra neku pci-e grafu pa vidi da li se isto događa i njoj. Ako ne, znaš šta je problem - slaba onboard grafa.
Da, slaba je ona, ali ne moze joj to bit isprika za ovakvo ponasanje... Toliko slaba nije.
Uglavnom, isprobao sam 800x600, 1024x768 i 1920x1200. Uvijek se isto ponasa.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Probaj složiti sve izvan kućišta, rekao bih da ti nešto ne štima s uzemljenjem...
I ja sam sumnjao na takvo nesto. Tj. trenutno najvise sumnjam na napajanje jer koristim jedno DC-DC napajanje upitne kvalitete.
E sad, sto se tice uzemljenja... Trenutno mi se taj PC nalazi u autu, plus dobiva direktno od akumulatora, a minus ide preko obliznjeg komada metala. No, ista stvar mi se desavala sa slikom i kada sam komp slagao u sobi, a umjesto akumulatora sam, kao izvor napona od 12V, koristio jedno starije PC napajanje. Jedino sto je bilo zajednicko u oba slucaja je ovo DC-DC napajanje...

Stovise, to DC-DC napajanje nema nikakvo kuciste pa tko zna kakve smetnje stvara u svojoj blizini... Isto tako, kuciste racunala nije uzemljeno preko njega. Probat cu prvo uzemljiti kuciste PCa, a onda ga prvom prilikom izvaditi iz auta i probati spojiti na obicno napajanje pa cu vidjeti da li se ponasa isto...

Zadnje izmijenjeno od: munst0r. 27.02.2010. u 18:02.
munst0r je offline   Reply With Quote