e to sam ja radio sa sjebanim panasonic bezicnim telefonom kod frenda(kox)... slusalica mu je pala i razbila se u milion djelova, mi smo sastavili ali nema plasicnog kucista...
uglavnom bitno je da bazu telefona spojis na liniju, zice od zvucnika na jedan a od mikrofona na drugi kontakt (posto modem jack koristi dva pina)
kada hoces na net samo stisnes gumb koji bi inace stisnuo da zoves (ili da se javis kada te neko zove) na bezicnom telefonu, i radi! moras samo puniti bateriju, jer dok si na netu to je kao da pricas na telefonu pa se trosi baterija...
doduse veza je bila 19600bps (ali to je zbog PCM-a na njegovoj liniji bilo)
i tome se lako doskoci, kao prvo budi SIGURAN da ti je u zidu proveden ona plasicna cijev kroz koje idu instalacije za telefon (treba ti u slucaju zamjene kabela)
onda fino odspoji sve uredjaje na liniji, dovedi sa neke uticnice (koja je na malo jacem osiguracu) 220V i spoji na zice od telefona...
isti cas si spalio pcm uredjaj (ili osigurac - ako ga ima na centrali)
nazoves sa mobitela 977 i prijavis kvar... on ti poprave, probas se spojiti ako vidis da opet ide sporo, znaci stavili su novi pcm, onda opet uzmes 220V i udri... dok se neizboris za slobodu (i brzinu) svoje analogne linije