evo ovako....šta se tačno dešava kad uključim napajanje...(napomena koristim napajanje od Kasda modema...znači 12V 1A, jel neam original od njega...mislim da to ne prouzrokuje problem jel je utikač istih dimenzija i nazivni napon i aperaža odgovaraju uređaju...)...
-uključim utikač od napajanja
-lampica power blinka, ethernet lampice (sve 4) i internet goree na trenutak
-zatim se pali lampica br.1 stim da je u taj port uključen mrežni kabl ujedino lampica power i dalje blinka...
-zatim lampica power, WLAN i ethernet br.1 na kratko zastaju nakon čega se pali narandžasta lampica ispod prekidača sa logom Cisco Systems i gori na možda milisekund, NAKON!!! čega se proces vrti u krug kao kad sam prvi put uključio napajanje...
-i sve to se dešava sa popratim obaveštenjem od strane kompjutera "Local area connection - A network cable is unpluged" (znači onaj oblačić dole desno) prilikom ponavljanja procesa kojeg sam gore naveo...
--u mrežnim postavkama sam namestio parametre koje si mi rekao...
dok ovo pišem probao sam reset proceduru onu od 5 sekund nakon čega je gore navedeni proces prestao da vrti...power LED i dalje blinka, ethernet br.1 stoji upaljena..
--kao što sam juče rekao hw revizija je 1.1, za sw reviziju nisam i dalje siguran...
--S/N je CL7B1G840765 ako ti to išta znači...
eto sad sam ti opisao šta se dešava...nadam se da je detaljno....
edit: bio sam na stranici da proverim jel mi verzija podržana ...dakle podržana je...

AMD Athlon XP 1800MHz(13.5x133)2200+(Thoroughbred-B) / Matsonic MS8137C(+) VIA VT8366(A) Apollo KT266(A) / Kingmax 2x512MB (PC3200 DDR SDRAM) / ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series (256 MB) / WDC WD80,WDC WD250 / TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M / MS KY 400ATX P4 (400W) / Hyundai Imagequest Q770 (CRT) / Periferija: Logitech Cordless Desktop S510(LX5 Cordless mouse, S510 Cordless keyboard)