View Single Post
Staro 28.06.2009., 14:39   #9
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
definitivno mi je problem negdje u hardveru.. Nemoguce je da igre idu isto sa 7600 gt i gtx 280.. Na 7600 GT idu sporo, usporeno, a gtx 280 nerealno brzo i onda zasteka 2-3 sekunde pa opet tako!!
U 3dMark Vanrage mi je rezultat 13004, ne znam koliko je to dobro, ali nemogu pokrenut nijednu zahtjevniju igru bez stekanja..
Em ti je procesor preslab za GTX 280 pa zato "ne vidiš" razliku između 7600GT SLi i nove kartice. Em vjerojatno nemaš Dual-Core Optimizer instaliran, pa ti sve u igrama ide "nerealno brzo i onda zasteka 2-3 sekunde". Kaj se tiče PCI-E 1.0 i 2.0 standarda, to nije uzrok tvojim problemima, jer bilo da je kartica u PCI-E 1.0 x16 ili PCI-E 2.0 x16 utoru performanse budu iste, jer čak ni dvojezgrene kartice nisu u stanju u potpunosti iskoristiti svu propusnost PCI-E 2.0 utora. Sve u svemu da imaš bilo koji noviji Athlon II, Phenom II ili Core 2 procesor razliku bi itekak videl u svim igrama. Za cijenu GTX 280 kartice si mogel komotno promijeniti cijelu konfiguraciju i još, ako bi išel s prodajom starijih komponenti imal bi itekak dobru podlogu za igranje novijih naslova. Ovak imaš brutalu od kartice i koma procesor. Daleko od toga da je procesor loš sam po sebi, ali za tu karticu nije nikakav izbor.
McG je offline   Reply With Quote