Citiraj:
Autor dean225
definitivno mi je problem negdje u hardveru.. Nemoguce je da igre idu isto sa 7600 gt i gtx 280.. Na 7600 GT idu sporo, usporeno, a gtx 280 nerealno brzo i onda zasteka 2-3 sekunde pa opet tako!!
U 3dMark Vanrage mi je rezultat 13004, ne znam koliko je to dobro, ali nemogu pokrenut nijednu zahtjevniju igru bez stekanja..
|
Em ti je procesor preslab za GTX 280 pa zato "ne vidiš" razliku između 7600GT SLi i nove kartice. Em vjerojatno nemaš Dual-Core Optimizer instaliran, pa ti sve u igrama ide "nerealno brzo i onda zasteka 2-3 sekunde". Kaj se tiče PCI-E 1.0 i 2.0 standarda, to nije uzrok tvojim problemima, jer bilo da je kartica u PCI-E 1.0 x16 ili PCI-E 2.0 x16 utoru performanse budu iste, jer čak ni dvojezgrene kartice nisu u stanju u potpunosti iskoristiti svu propusnost PCI-E 2.0 utora. Sve u svemu da imaš bilo koji noviji Athlon II, Phenom II ili Core 2 procesor razliku bi itekak videl u svim igrama. Za cijenu GTX 280 kartice si mogel komotno promijeniti cijelu konfiguraciju i još, ako bi išel s prodajom starijih komponenti imal bi itekak dobru podlogu za igranje novijih naslova. Ovak imaš brutalu od kartice i koma procesor. Daleko od toga da je procesor loš sam po sebi, ali za tu karticu nije nikakav izbor.